Op zoek naar laptop batterij?

laptop batterij
Laptopaccu's' kopen? BESLIST.nl Ruim assortiment!
FUJITSU SIEMENS S26391-F400-L400 / S26393-E006-V133. Asus Laptop Batteri N73, N71, X77, X72, K73, K72, A72 Serie 4400mAh. Compatibel Asus Laptop Batterij voor N73, N71, X77, X72, K73, K72, A72 Serie Li-Ion 11.1V 4400mAh Vervangt de volgende batterij modellen: Asus 70-NX01B1000Z, 70-NXH1B1000Z, 70-NZY1B1000Z, 70-NZYB1000Z, A32-K72, A32-N71 Technische gegevens: Verva.
HP roept laptops terug vanwege brandgevaarlijke batterijen NOS.
Via een site van HP kunnen gebruikers controleren of er een gevaarlijke batterij in hun laptop zit. Als dat zo is, moeten ze bij het opstarten de zogenaamde batterijveiligheidsmodus" aanzetten, waarmee de batterij direct wordt ontladen en niet kan worden opgeladen tot die modus weer wordt uitgeschakeld.
Waarom u uw laptop accu moet kalibreren af en toe.
Geeft u echter geen gehoor aan de waarschuwingen die Windows u geeft, dan zal Windows op een goed moment vanzelf afsluiten en de laptop uitzetten, zodra de batterijindicator aangeeft dat de accu te ver leeg aan het raken is. Maar ook als u de accu van uw laptop oplaadt, dan zal Windows automatisch stoppen met laden, zodra de batterijindicator aangeeft dat de batterij vol is.
Consumententip: Goed omgaan met je laptop-accu Hulp Tips Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Zowel Batteryuniversity als Computerworld raden aan om de batterij periodiek bijvoorbeeld een keer per maand tóch helemaal leeg te laten lopen. Hiermee zorg je dat de brandstofmeter van de laptop herberekent hoeveel capaciteit de accu nog heeft en hoe lang de laptop nog op een lading mee kan.
Hoe u de levensduur van uw laptop accu aanzienlijk verlengt.
Dit om de koeling van de laptop zo optimaal mogelijk te laten zijn. De batterij uit uw laptop te verwijderen, en op stroom uit het stopcontact gaan werken als u weet dat u iets gaat doen waarvan de laptop warm gaat worden.
Laptop-Accu.nl Al uw laptop accu's, adapters, keyboards en meer.
Voor alle A-merken vindt u bij laptop-accu.nl een laptop accu een laptop adapter en nog veel meer producten. Selecteert uw merk en model en u krijgt direct een overzicht van alle producten. Navigeren en zoeken naar uw laptop onderdelen is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest!
Een laptop accu vervangen? Vind hier de juiste accu en alle tips en informatie.
Als de accu niet meer herkend wordt. Als de accu of laptop batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt.
Accuduur laptop verlengen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Als je laptop toch beschikt over een makkelijk vervangbare accu en je gebruikt hem vooral thuis, dan kun je de accu er ook helemaal uit laten. Het is namelijk gewoon mogelijk om de laptop te gebruiken zonder accu, terwijl hij aan het stopcontact hangt.
Laptop accu of adapter kopen? Ontdek dé Laptopaccushop!
Hoewel we voor de meeste gangbare laptop modellen een geschikte accu of adapter hebben kan het soms toch voorkomen dat uw laptop model er niet bij staat. Laat het gerust even weten bij de klantenservice en we gaan op zoek voor u.

Contacteer ons