Meer resultaten voor hoe lang gaat een laptop mee

hoe lang gaat een laptop mee
Laptop.
Hoelang gaat je laptop mee? Je laptop gaat niet voor eeuwig mee. De gemiddelde levensduur van een laptop is mede afhankelijk van het merk, de specs en hoe intensief je m gebruikt. Je neemt dat ding tenslotte overal mee naar toe, waardoor kans op schade en slijtage toenemen.
Tip: Hoe kies ik de perfecte laptop die niet faalt? WANT.
Waar zoek je naar? Tip: Hoe kies ik de perfecte laptop die niet faalt? Bij het kiezen van een laptop heb je tegenwoordig zoveel keus, je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wil namelijk een laptop hebben die waarschijnlijk minstens drie jaar mee gaat en niet crasht.
Hoelang gaat een HP-laptop mee? Kassa.
Over het algemeen gaat een laptop zo'n' 5 8 jaar mee afhankelijk van de kwaliteit hardware selectie. Hoe meer je betaald en hoe sneller de laptop is als je hem koopt de langer het apparaat mee kan komen kwa software prestaties. Een wat duurdere laptop is meestal ook was robuster en is van betere materialen gemaakt waardoor deze meer kan hebben. Gezien een goede laptop 2x zo lang mee kan als een goedkope is dit een goede investering en op de lange termijn veel goedkoper.
Scholieren.com. laptop levensduur? Scholieren.com forum.
wat houd dat in? hoe lang gaat een laptop gemiddeld mee dan? StayBeautiful schreef op 20-07-2004 @ 0014.: ik lees vaak dat mensen het over de levensduur van een laptop hebben. wat houd dat in? hoe lang gaat een laptop gemiddeld mee dan?
Hoe lang gaat een laptop mee? TechGirl.
Hoe lang gaat een laptop mee? Asus, Portable, Zenbook UX305F. Ondanks dat je soms geen nieuwe laptop wilt want man, wat kunnen die dingen duur zijn heb je niet altijd een keus. Soms houdt je laptop er gewoon mee op.
DIG / HW / Hoe lang doe jij het met een laptop? forum.fok.nl.
Alleen de batterij werkt niet meer maar werkt nog wel voor de slaapstand modus is wel handig. Mijn Acer Laptop koste toen 70000, euro. Zo zie je maar weer dat een Laptop lang mee gaat en ik stap pas over als Windows 8 uitkomt voor Notebook.

Contacteer ons